Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Nå kommer Descendants 2

Av: Marit R. Nielsen
Monday 21. August 2017


Fortellingen om tenåringsbarna til Disneys mest beryktede skurker som vokste opp og tok sin egen plass i historien, fortsetter i oppfølgeren “Descendants 2”. I USA ble “Descendants 2”-premieren en suksess med 21 millioner seere de første dagene. I Norge har filmen premiere fredag 13. oktober klokken 16.00 på Disney Channel.



”Den første Descendants-filmen er sett av over en halv million i Norge, så vi er mange Descendants-fans som venter på oppfølgeren. Descendants 2 fortsetter der man trodde alle skulle leve lykkelige i alle sine dager, men så skjer flere uventede hendelser og spennende overraskelser. Filmen har pirattema og mange fantastiske musikkinnslag”, forteller Anna Glanmark, markedsdirektør, The Walt Disney Company Nordic.

Fram til idag har Descendants hatt 2,5 millioner seere i Norden, hvorav en halv million har sett filmen i Norge. Blant jenter 10-12 år som ser på Disney Channel, har over halvparten sett filmen. Musikken fra den første filmen er spilt over 8 millioner ganger i Norden.

Gamle og nye ansikter
I rollene som tenåringsbarna til Disneys mest beryktede skurker, møter vi igjen Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart og Sofia Carson. I Descendants 2 dukker også nye skurkaktige tenåringer opp, blant annet: Uma, datteren til Ursula fra ”Den lille havfruen”, som spilles av China Anne McClain (”A.N.T Akselerert Naturlig Talent”), Harry, sønnen til Kaptein Hook, spilles av Thomas Doherty ("The Lodge") og Gil, sønnen til Gaston, spilles av Dylan Playfair ("Some Assembly Required").

Filmens handling
I "Descendants 2" går vi dypere i historien når skurkenes barn - Mal, Evie, Carlos og Jay - fortsetter å prøve å finne seg til rette i idylliske Auradon. Når presset om å være kongelig blir for mye for Mal, returnerer hun til sine råtne røtter på De Fortaptes øy, der erkefienden hennes Uma, datteren til Ursula, har tatt plassen som selverklært dronning av byen. Uma, som fortsatt er bitter over at hun ikke ble valgt ut av Ben til å dra til Auradon, skolen der de andre skurkenes barn er elever, får sjørøvergjengen, inkludert Kaptein Kroks sønn Harry og Gastons sønn Gil, til å bryte barrieren mellom De Fortaptes øy og Auradon, og slipper løs alle skurkene som er fanget på øya en gang for alle.


Emmy-vinneren Kenny Ortega (”Descendants”, ”High School Musical”-filmene, ”2016 Rocky Horror Show”) er også denne gangen regissør, koreograf og ansvarlig produsent og Kara Saun ("Project Runway") er kostymeansvarlig.

Descendants 2 slippes på DVD i Norge den 23. oktober. Soundtracket til oppfølgeren er tilgjengelig på blant annet iTunes, Spotify, Apple Music.

Se videoer fra Descendants 2












Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2024 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no