Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Daniel Owen ute med ny låt!

Av: Marit R. Nielsen
Friday 29. June 2018


Årets sommerlåt? Enda en fantastisk låt fra Daniel Owen! "Going Wild" er en catchy poplåt som vi håper klatrer til topps på alle spillelister!



Daniel Owen har de siste månedene underholdt det norske folk i TV2-programmet «Århundrets Stemme». Åtte lørdager på rad har Daniel levert en rekke spennende tolkninger fra de ulike tiårene, og vi har bl.a. hørt han tolke Michael Jackson, Irving Berlin og Alphaville.

Etter å ha gjort seg ferdig med deltakelse gjennom vårens TV-sendinger, er Daniel Owen nå klar med sin første singel etter showet. «Going Wild» er en catchy og sommerlig poplåt som sitter godt i øret, og som vi mener passer godt inn på enhver spilleliste for sommeren 2018!

Daniel Owen har siden seieren i Norske Talenter i 2011 hatt en stadig økende skare av hengivne fans. Blant annet har han turnert med både VG-Lista og P4, og han har de siste årene sluppet 4 egne singler. Gjennom sommeren og utover høsten blir det både turné-virksomhet og flere singelslipp fra den talentfulle Oslo-gutten!

Daniel Owen på Facebook:
http://www.facebook.com/danielowenofficial
Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2024 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no