Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Ny serie på Disney Channel!

Av: Marit R. Nielsen
Monday 5. September 2016


Fylt med musikk, rulleskøyter og utfordringer - Soy Luna er en splitter ny TV-serie fra skaperne av suksesserien Violetta.


Etter måneder med ventetid er det blitt klart at det første avsnittet av Soy Luna skal ha premiere 10. oktober på Disney Channel! Liker du romantikk, humor og rulleskøyting er dette noe for deg! Så alle sammen skru på skjermen hver hverdag, mandag til fredag, på Disney Channel!


Soy Luna handler om Luna Valente (spilt av Karol Sevilla). Akkurat som alle andre på hennes alder bor hun hjemme, går på skolen og henger med sine kamerater. Hun har også en deltidsjobb i en gatekjøkkenkjede, og på fritiden gjør hun det hun elsker mest: går på rulleskøyter mens hun hører på musikk som hennes bestevenn Simon har skrevet.

Lunas liv tar en uventet retning når hun flytter med familien til et helt nytt land, Argentina. Luna må nå tilpasse seg et nytt liv, nye venner og en ny skole, der hun møter en verden av luksus som hun ikke kjenner seg riktig hjemme i.


Luna søker tilflukt i rulleskøytingen, og snart oppdager hun rulleskøytebanen Jam og Roller og dermed en ny verden på hjul. Spørsmålet er om Luna kan tilpasse sin rulleskøytestil til den typen freestyle som rulleskøyterne på Jam og Roller utøver? I denne nye fasen av Lunas liv blomstrer hennes entusiasme for rulleskøyter og dans, og hun treffer nye venner, blir forelsket og oppdager sitt sanne jeg.

Soy Lunas norske kjenningsmelodi er spilt inn av den norske jentegruppen SERVED, som består av Christine Bergan Yang og Marian Martinez. SERVED kom som et friskt pust inn i norsk popmusikk for drøyt ett år siden med hitsingelen «La meg være ung» som oppnådde gode streamingtall og raskt ble listet av radiostasjoner som NRK P3 og NRK mP3. Bak duoen står hit-produsentene Stealth Music, som blant annet har hatt store hits med Karpe Diem, Cir.Cuz, Paperboys og Morgan Sulele!


Musikkvideoen til kjenningsmelodien ble spilt inn i løpet av to dager i mai på ”Academy of Music and Business”, en svensk musikkskole etablert av den svenske musikkprodusenten og låtskriveren Andreas Carlsson. Med i videoen er også den danske sangeren Julie Bjerre og den svenske jentegruppen ”Main Four”, som synger kjenningsmelodien på henholdsvis dansk og svensk i sine respektive hjemland.

Foruten den norske kjenningsmelodien som har fått tittelen «Vinger», er soundtracket fra serien, som også har tittelen Soy Luna på spansk. Soundtracket er utgitt av Universal Music, ble sluppet i februar, og solgte til platina på kun fire dager, etter å ha solgt mer enn 30.000 eksemplarer i Argentina. Albumet ligger ute på Spotify.

Så du musikkvideoen da den hadde premiere på Disney Channel 1. september? Hvis ikke, kan du se den her:


Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2018 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no