Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Disney-klassikeren Ducktales er tilbake! Premiere på Disney XD og Disney Channel

Av: Marit R. Nielsen
Tuesday 24. October 2017


Onkel Skrues, Oles, Doles og Doffens nye eventyr etter gullmynter og andre skatter begynner når den timelange DuckTales-filmen sendes for første gang den 27. oktober kl. 16.00 på Disney XD og Disney Channel. Eventyret fortsetter den 6. november når den Emmy-vinnende tv-serien DuckTales har premiere.DuckTales er basert på Disneys velkjente fortellinger fra Andeby og de klassiske Disney-karakterene. Nok en gang får seerne møte den evig optimistiske og som alltid temperamentsfulle Donald Duck, som denne gangen motvillig tar med sine nysgjerrige og smårampete nevøer Ole, Dole og Doffen på besøk til den tilbaketrukne Onkel Skrue. Trillingene fascineres av den en gang legendariske Onkel Skrue og hans gamle familiehemmeligheter, som tar dem med ut på høytflyvende eventyr verden over. Med på turen er også Nebby og Rotor McKvack.

I tillegg blir det gjensyn med kjente og kjære karakterer som Onkel Skrues erkefiende Gulbrand Gråstein, Petter Smart, Magica fra Tryll og B-gjengen.

”DuckTales er inspirert av Disneys legendariske serieskaper Carl Barks som gjennom sine fortellinger og høye standard for animert underholdning, tiltaler både barn og voksne. Den nye serien kommer akkurat som den opprinnelige serien til å skape stor glede og eventyrlyst hos en helt ny generasjon”, sier Anna Glanmark, markedsdirektør i The Walt Disney Company Nordic.

Premieren på DuckTales sammenfaller med 30-årsjubileet til den opprinnelige serien, og tittelsangen til den nye og den opprinnelige serien vil være tilgjengelig på Spotify og iTunes. I forbindelse med tv-serielanseringen kommer dessuten Donald Duck, ”den aller første sinte anden”, også til å være med i det populære spillet Angry Birds.

”DuckTales”-serien og ”DuckTales”-filmen lanseres globalt på 34 språk i 162 land på Disney Channel og Disney XD.

Se filmsnutter fra Ducktales her:Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2023 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no